En Milepæl for Sletten kjøre- og rideklubb som arrangerte FH klasse i dressur i helga

I nydelig vårvær arrangerte Sletten kjøre- og rideklubb årets første utendørs D-stevne i dressur denne helgen på Sletten Fritidsgård.

For klubben var det en milepæl å kunne tilby FH (funksjonshemmet) klasse både lørdag og søndag. Marte Imingen  startet på hesten Snøva Soten og fikk med god rideferdighet gode tilbakemeldinger fra dommer Mireille Gabrielli. Det ble henholdsvis 68 % i Grad I i skritt LB og 67,8 % i Grad II  i Trav LB.

Det ble også avholdt klubbmesterskap i dressur for rekrutt hest og her ble klubbmester Victoria Mari Paulsen på hesten La-Whi. På 2. plass kom Karianne Haugen på Munsboro Gentleman Jim, og på 3.plass Anette Almli på Sunds Armani.

Marte Imingen og Snøva Soten

I Klasse LA-hest ble det seier til Thea Sofie Iversen på It’s All About Love fra Sletten kjøre- og rideklubb begge dager.

Thea Sofie Iversen og It’s All about Love

I Klasse LB-hest ble det på lørdag seier til Malin Mathisen Haldorsen på Lindblom fra Mosjøen kjøre- og rideklubb og 2. plass til Anette Almli på Sunds Armani fra Sletten kjøre- og rideklubb. Søndag vant Marte Øksne LB på Hennesy fra Mosjøen kjøre- og rideklubb.

I LC ble det seier til Emilie Josefsen  på Meltvedt Mayfair Rosso og 2. plass Malin Mathisen Haldorsen begge fra Mosjøen kjøre- og rideklubb. Søndag ble det i LC-hest 1. plass til Victoria Mari Paulsen og La-Whi og 2. plass til Simone Willassen Våtvik på FLB Converse.

Simone Willassen Våtvik og Converse

For resultater se også: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=13123#theCompetitionList