Helgen 12.-14. mai arrangerte Trondheim rideklubb sitt tradisjonsrike Befomastevne

Stevnet består av en del dressur(fredag og lørdag) og en del sprang(søndag). Deltagere kan stille i ponni, rekrutt eller hest, der man må stille i begge grener for å kunne delta i cupen.

Vinneren er den som får best resultat sammenlagt fra sprang og dressuren. Dette er ment som en rekruttcup for å nå ut til bredden i Trøndelag.

Her er det flere ryttere som til vanlig bare stiller til start i en av disiplinene. Derfor var sprangrytterne spente før dressurdelen. Her var det mye som måtte trenes på og pugges. Dressurrytterne var også litt utenfor komfort-sonen i sprangklassene. Leder av Trondheim rideklubb, Karoline Moe synes det derfor var ekstra artig med en cup som var basert på de sammenlagte resultatene.

De premierte i cupen fikk utdelt fine gavepremier av representanter fra Befoma Peluze, foreningen. Dette er en klubb bestående av driftige voksne damer som har vært med å preget ryttermiljøet i Trøndelag i en tidsepoke. At vi i tillegg var heldige med godt vær bidro til at det ble en trivelig helg.

Mvh Karoline Moe

Leder Trondheim rideklubb