UK – stevne på Stall Valle

Med hele 33 starter gjennomførte Bodø Ride- og Kjøreklubb et fint dressurstevne på Stall Valle.

Det var hele 11 påmeldte i den første klassen, LC:1 Clear Round. Etter at alle ekvipasjene var gjennomført, viste det seg at alle også fikk godkjente program. Dette førte til en full stevnebane inn til premiering. Æresrunden gikk i skritt, for sikkerhetens skyld.

I LC:1 Ponni var det 2 deltakere, disse kom seg også gjennom med clear round.

Foto: Hanne Therese S. Fagerli.

I LC:1 Hest startet 13 ekvipasjer. Det var Lill Kathrin Søtorp med Tritonia V. D. M. (BRKK) som kapret 1.plassen med 60,370%, Elisabet Nordvik Sannes (HHSK) med Holands Rebus tok med seg en 2 plass, og Katarina Brorsgård (BRKK) med Icora Igloo og Martine Davidsen med Spangmin (BRKK) havnet på en del 3 plass.

Med de nye reglene som ble innført 01.05.17, med valgfri lettridning i LC, så vi også at fler ekvipasjer valgte å ri lett i sine klasser. Så dette falt i smak for det nordnorske miljøet.

I LB:1 var det Elin Krane (BRKK) med Sebastian (VII) som kapret seg seieren, med en prosent på 60,741%.

I LA:1 var det Heidi Midtsand (MELØY) og Dexira som tok med seg 1.plassen hjem til Meløy. De fikk en prosent på 60,345%.

Heidi Midtsand (MELØY) og Dexira Foto: Hanne Therese S. Fagerli. 

Alt i alt er klubben selv kjempe fornøyde med arrangementet. De syns det var meget stas med så mange deltakere på stevnet, og ler litt av LC clear round klassen sitt problem – hvor skal alle sammen stå på premieutdeling?! Dette er ikke noe klubben har opplevd tidligere.”

Foto: Maiken Fjeld-Engh.

MVH
Maiken Fjeld-Engh, styremedlem i Bodø Ride- og Kjøre klubb.