Flotte resultater i Redefin!

 – Jeg er kjempefornøyd og veldig stolt av alle hestene mine, sier Isabel Freese, om helgens stevne i Pherfestival Redefin.

 

 

Isabel og Bourani

Den 5 årige hingsten Bourani 3 e. Bordeaux /Don Davidoff gikk sitt første stevne i helgen og ble nummer to med 8,20. Med dette gode resultatet ble Isabel kvalifisert til høstens finale i Bundeschampionatet for unghester.

 

Isabel og Fürst Levantino

 

Den 9 årige olderburger vallaken Fürst Levantino  (e. Fürst Romancier/Sandro Hit) presterte veldig godt og vant begge kvalifiseringsklassene til finalen i Nürnberger Burg-Pokal med henholdsvis 74,098% og 77,098%. – Vi var også kvalifisert sist år men han ble desverre skadet så han trengte en liten pause. Målet mitt er at vi skal debutere i unghest Grand Prix i slutten av sesongen, forteller Isabel til Dressur så Klart.

 

Grand Prix

Isabel hadde to hester til start i Grand Prix. Den 11 årige avlshingsten Bordeaux 28 e.United/Gribaldi som hun har ridd på i kun tre måneder, gikk sin første Grand Prix og scoret nesten 70% i sin debut! – Jeg tok han egentlig kun med for å trene, og han gikk så bra på fredag at jeg valgte å ri han i Grand Prix. Han er forøvrig er far til Bourani, forklarer Isabel. 

UllrichEquine’s St. Emilion e.Sandro Hit/Ehrenwort som er en 12 år gammel Westfaler debuterte også i Grand Prix og oppnåde en flott 2.plass med 72.367%

– Det var et veldig flott stevne, jeg er like fornøyd med alle hestene mine som virkelig gjorde jobben sin denne helgen, avslutter Isabel.

Se Isabel sitt ritt her:

https://www.facebook.com/clipmyhorse/videos/10155408339503395/