D/L-dressurstevne Alvøen Rideklubb

6 og 7 mai var det klargjort for dressurstevne ute på Alvøen Rideklubb.

Reilen var satt opp, dommerbodene kjørt på plass og musikken skrudd på. Klokken slo 9.30 og inn i banen var vi dommere klar for stevnets første startende. Selv med lange dager, ble det en veldig kjekk helg med dyktige ryttere og trivelige dommerkollegaer.

Vinnere av Alvøencup lag – Maries tilbedere

Alvøen er en rutinert stevnearrangør og som en velsmurt maskin guidet de oss gjennom helgen. Det var et godt og variert nivå med alt fra LC til VB på stevne, og til og med en cup som tillot deltakerne å blande lagene sine for å kunne inkludere alle.

2 plass i st.george Anne Troye

Gratulerer så mye til helgens flotte vinnere og ikke minst «spranglaget» til Alvøen Rideklubb – Maries tilbedere som stakk av med seieren! Som dommer har jeg storkost meg sammen med mine flotte kollegaer Bo Åhman, Rita Pedersen, Helen Aase Rokkan og Charlotte Schulz Torbjørnsen.

Vinner av FEI ponniklassen Sarah Kraavik

Takk for et flott stevne, her er noen bilder for å bevise at solen kan skinne i Bergen – og det kan flotte ryttere også! J

Madeleine K. Gjesdal