Landsstevne i Haugesund

Her kommer en liten stemningsrapport fra landsstevne i Haugesund. Nydelig vær, mange flotte ekvipasjer og god stemning!
En fantastisk dag å være stevnearrangør når en får så masse skryt!

 

Stevne har godt over 60 ekvipasjer hvorav 32 tilreisende med oppstalling. Veldig oppløftende å se hvordan dressuren er i vekst på vestlandet. Vi hadde 10 ekvipasjer på venteliste allerede for 1 måned siden.

Et solid dommerpanel er innlosjert og godt igang med å dele ut sine poeng for helgens prestasjoner. Gøy å kunne tilby 3 dommere i alle klasser gjennom hele helgen!

Så litt fra dag 1 i railen:
Vanskelig å nevne navn, men likevel hyggelig å dra frem noen av våre lokale talenter når vi har stevne på hjemmebane.
Iselin Grindheim og Szafir fra Haugesund rideklubb gjorde en flott opptreden i Fei’s innledende prog for children (LB) og endte med en totalscore på 67,778% og første plass i klassen.
Alette Mattingsdal og Aika’s Bayan fra Indre Haugaland må også nevnes. Hun satte ny pers med 64,208% i Fei’s innl prog for ponni og oppnådde dermed sin 1. kvalifisering til NM og 1. plass i klassen.
Benedicte Staalesen og Nørlunds Westpoint fra Haugesund rideklubb tok en flott 2. plass i samme klasse med en total på 63,208%.
Beste prestasjon i MB for Haugesund rideklubb i dag ble Hege Henriksen og Poker Face med 4. plass og 64,324%.

 

Dag 2 i Haugesund har vært fantstisk på alle måter! En utrolig dugnadsånd skaper en herlig atmosfære og får arrangementet til å flyte gjennom hele dagen.
Også idag har mange ekvipasjer levert flotte programmer og publikum har heiet alle opp midtlinjen. Dommerne er imponerte over arrangementet!
Våre lokale håpefulle ryttere har prestert godt på hjemmebane.
For å trekke ut noen høydepunkter så må jeg spesielt gratulere Silje Bringsvor Krakk som tok sin 1. plassering på L-stevne sammen med ponnien Zisko. De red et flott program i LB som resulterte i 3. plass og blå rosett.
Hege Henriksen og Poker Face fikk også en en fin 3. plass i MB.
Thea Nes og søte Silja kan også være stolte! De leverer som best de kan i dagens FH klasse.
Og sist men ikke minst er jeg imponert over Benedicte Staalesen og Westpoint som red meget målbevisst og sikret seg siste kvalifiseringskravet til NM for ponni.
Gratulerer til alle deltakere, trenere, slekt, venner, lojale dugnadshelter og våre dommere for en minnerik dag!

 

Jeg vil benytte siste dag av landsstevne i dressur til å takke alle klubbens medlemmer for en enorm dugnadsånd, gjestfrihet og positivitet 🏆💪👏☺️ Vi har en utrolig flott rideklubb og et supert ridesenter!
Dag 3 har igjen vist mange av vestlandets beste ryttere i aksjon og publikum har applaudert hver eneste ekvipasje.
Tusen takk til alle som tok turen for å delta, hjelpe til eller se på stevne!

Jeg er overveldet over alle de positive tilbakemeldinger vi har fått denne helgen. Overdommer Ove Natland sa at han var mektig imponert over arrangementet og at vi virkelig hadde kontroll på alle detaljer som skulle til får at alt skulle gå på skinner.
Alle helgens resultater er å finne på horsepro.no