Dressur stevne på Riske Rideklubb

Vi har hatt en fantastisk dag her på Riska ridesenter.

Vi hadde totalt sett 43 ekvipasjer påmeldt, hvorav flere red 2 klasser hver. Ikke hadde vi sett for oss at vi kom til å trenge 2 dommere for dette stevnet, og jeg måtte le litt da Anne Gina Fredriksen (overdommer) ga beskjed om at hun ikke fikk lov til å dømme flere enn 40 ryttere.

 

Ferske som stevnearrangør ble vi tatt litt på sengen da vi åpnet påmeldingen etter påske og så at stevne var fult, vi hadde flere etteranmeldelser som også gjerne ville komme med på startlisten. Vi hev oss rundt og fikk innhentet en ekstra dommer, for vi ville gjerne ønske alle velkommen til start hos oss.

Stevnedagen kom og vi var utrolige spente på hvordan dette stevne ville gå. Dugnadsånden i klubben var på topp og klubbmedlemmer, samt oppstallører har i flere dager jobbet hardt for å komme i mål til stevnedagen. Stevne startet kl. 08.00, og det ryktes at blant første rytter var oppe kl. 04.30 for å gjøre seg klar for stevnestart. Det var en solfylt dag, med fult av hyggelige og smilende mennesker overalt. Dessverre kom det noen få vestlands-byger, men de forsvant like fort som de kom.