Seier til Anne og Oj Oj i Danmark

“Dressur så klart!”  har fått rapport fra Ecco Cup for ponnier i Fredrikshavn fra Tor Lübbe, som vil holde oss oppdatert helgen ut om norske resultater.

Av Tor Lübbe

Glad vinner.

Det er Ecco Cup for ponnier i Frederikshavn denne weekend og fra Norge er det hele ni deltagere. Tre Kat. 2 ponnier og seks Kat. 1.

Kat. 2:  Anne Røhne Hallingstad – Oj Oj, Marie Håland – Kokkedal’s Intempo og Maren Haugervåg – Chanell.

Kat. 1:  Karoline Kumle –  Dumbledore B, Elise Merethe Klaesson – Nadyr du Bois, Anne Katrine Lauring – Las Vegas, Caroline Steine Jensen – Lazio Kærlund, Nora Tysnes – Elmhot Neptun og Silje Kristin Syrstad – Ekko.

I dag startet stevnet med  FEIs innledende program for ponnier, og det har vært en suksessfull dag for Norge.

Norsk optimisme!

Karoline Kumle var veldig fornøyd etter sitt ritt med Dumbledore B, og endte som nr. 4 i den ene klassen for kat.1 ponni med 65,70%. Optimismen var stor i den norske leiren, og det skulle bli bedre .

I kat 2.klassen red Anne Røhne Hallingstad et meget godt og stabilt program med den norskfødte ponnien Oj Oj. De fikk hele 69,87%, og innkasserte klassens seier, et drøyt prosentpoeng foran andreplassen. Marie Håland og Kokkedals Intempo ble plassert som nr. 5 med 66,58%. Ikke rart at jubelen stod i taket i den norske leiren!

Vi har ikke fått flere plasserte i dag, men innsatsen har vært upåklagelig hos alle. Stevnet har startet godt, og alle har nye muligheter i morgen, som er første tellende klasse for finalene.

Supre baner, godt arrangert stevne og fint vårvær.

Følg LIVE oppdaterte resultatlister fra Landsstævne i Fredrikshavn, Ecco Pony cup