Fokus på rekruttering hos Fortuna Rideklubb

Fortuna rideklubb arrangerer jevnlig rideskolestevner og søndag 12.02.17 gikk årets første stevne i dressur av stabelen. Det var i alt 16 startende i årets første stevne, og de startende var i alderen 9 til 36 år.

Fortuna rideklubb arrangerer jevnlig rideskolestevner i både sprang og dressur men stevnene er også åpne for oppstallører på hestesenteret. Søndag var det satt opp RLD1, RLD2, LC og LB.
Disse stevnene opplever Fortuna Rideklubb som veldig positive på flere områder, da det også er en lavere terskel for å melde seg på til disse stevnene. Dette bidrar til at ekvipasjer på tvers av grener, alder og nivå blir med.

Det er med på å skape et godt miljø og samhold blandt barna i rideskolen og de barna som rir på private treninger med egne hester.De heier på hverandre og hjelper til med å arrangeringen av stevnene. Dette bidrar til at rideskole elevene får god stevnetrening ved å være med, noe som gjør det lettere for de å starte ute etterhvert. Det også ikke minst motivasjon til den daglige treningen.

Fortuna Rideklubb ser at disse stevnene ofte gjør det litt lettere for rytterne hvis det ikke helt går veien, ta tar de dette med et smil, øver mer og prøver igjen neste gang. Foreldre og de som er aktive i klubben får selv erfaring i å arrangere stevner, noe som kommer godt med når de også skal arrangere D-stevner etterhvert.

 

Ridelærer Mari Therese Hoffgaard, kaller seg selv dressurtante, men har lang erfaring fra MG, men rir nå både dressur, sprang og satser mot feltritt med sin egen hest. Mari har gitt rideskolen et skikkelig løft og tar med seg rideskolebarna med ut på stevner så de skal få erfaring.