#opppåhesten

SOSIALE MEDIER: Vil dere gjøre noe sammen med oss? La oss fortelle alle hva vi allerede vet – at hest er best! La oss vise ryttergleden og hvor godt hest er for kropp og sjel.

Hvordan kan du bli med?

Post et bilde av deg selv oppå hesten, tagg med #opppåhesten, legg ut bildet på instagram, og fortell gjerne hva hesten betyr for deg – Oppfordre gjerne noen til å prøve seg til hest! Oppfordrer du noen til å prøve seg til hest, så husk å tagge dem i bildet :)

Vi er mange – og vi kan bli flere sogjerm vet! #opppåhesten, #rytterglede, #hestevelferd

En ridetur er god terapi for kropp og sjel. Om det er en skrittetur i skog og mark, i sprang over et hinder, eller i en fortrolig samtale med nesa i hestepelsen, så er hesten unik. Hestene gir en følelse av mestring, selvtillit og samhold. Stallen er også en møteplass der felles interesse kan skape venner for livet, på tvers av kulturer og bakgrunn. Det er mange gode grunner til å komme seg opp på hesten og ta del i dette flotte samspillet.

Bli med i trekning av premier

Hver uke trekker vi ut en heldig vinner som har brukt taggen #opppåhesten.
Hvis du oppfordrer noen til å prøve seg til hest og de velger å ta utfordringen, så vil de være med i trekningen av et gavekort øremerket til et ridekurs. Forutsetningen er at de rir for første gang og at bildet blir tagget med #opppåhesten og #rirforførstegang.

Kampanjeperioden vil vare fra 14.februar og ut april. Vi oppfordrer alle til å ta et bilde og legge ut på sin instagramkonto :)

Varaordføreren tok utfordringen

På selve Valentinsdagen tok varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam, oppfordringen med å sitte på en hest for første gang. Samtidig oppfordret hun varaordføreren i Bergen og Trondheim til å gjøre det samme.