Valgte å trekke seg

14690855_10154637882028384_1189023021618542544_nKOHS Det som skulle bli “prikken over i’en”, på en svært god sesong for Cecilie Schilbred og Teglvangs Radomir, endte dessverre i en strykning fra dagens kürfinale under Kingsland Oslo Horse Show.

Gårsdagens vinner i Intermediare I FEI 2009/16 – Sponset av Dressursportens Venner, Cecilie Schilbred og Teglvangs Radomir, måtte i dag trekke seg fra kürfinalen, da Radonomir ikke kjentes rentgående ut under oppvarmingen.

– For de som lurer på hvorfor Radomir og jeg ikke kom til start i kveld så kan jeg fortelle at jeg følte han ikke var helt rentgående på oppvarmingen. Pga dette valgte jeg å trekke oss fra start. Jeg hadde gledet meg masse til å få vise vår fine kür i Telenor Arena, men slik ble det dessverre ikke. Nå skal Radomir få komme hjem til Mittun å hvile seg og så kommer vi sterkere tilbake neste år, skriver Cecilie Schilbred på sin facebookside.

Schilbred ser likevel ingen grunn til å henge med hodet, og ser nå frem til en rolig helg, og nye mål for fremtiden:– I morgen reiser vi hjem, og så skal han få en god pause å få bli frisk og fin igjen. Neste mål er å få delta på AEG i februar, sier hun til Dressur så klart!

Vinner av klassen ble Grete Bergstrøm og hennes Felicia. Intervju med vinneren kommer i egen sak.