Seier til Cecilie og Radomir i Dressursportens venner

 

Cecilie Schilbred og Radonomir gikk av med seieren i dagens første klasse. Foto: Kristine Øihaugen
Cecilie Schilbred og Radonomir gikk av med seieren i dagens første klasse. Foto: Kristine Øihaugen

KOHS2016 Finalen av Dressursportens venner cup 2016 er i gang, og i dagens første klasse var det Cecilie Schilbred og Teglvangs Radomir som gikk av med seieren med 68,241%.

Dressursportens venner er en cup åpen for alle, og omfatter i alt 7 kvalifiseringsstevner iløpet av sesongen 2016. De tre beste resultatene per ekvipasje har vært tellende, og de ti beste ekvipasjene deltar under KOHS. Kvalifiseringen går i VA, og avsluttes med kürfinale fredag.

I dag gikk altså første del av finalen av stablen, med Cecilie Schilbred og Teglvangs Radomir som vinner av klassen med 68,421%, med Grete Bergstrøm og Felicia på andreplass, med 67,763%. Tredjeplassen gikk til Linndis-Marie Nordvoll Olsen og hennes Stall-K’s Rofino, med 66,667%.

Cecilie Schilbred og Radonomir. Foto: Kristine Øihaugen
Cecilie Schilbred og Radonomir. Foto: Kristine Øihaugen

Fullstendig resultatliste finner du her. 

Jeg har ridd tre cupklasser av de innledende rundene, med to førsteplasser og en tredjeplass, forteller Schilbred, som er strålende fornøyd etter dagens start.

– I dag gikk over all forventning. Radomir var kjempeflink inne på arenaen. Han ble litt skremt av en mann som holdt på med noen kabler i det ene hjørnet ved H, så da fikk vik ikke vist travers mot venstre, men det var skikkelig gøy å ri inne på arenaen og jeg gleder meg til i morgen! Da er det enda mer publikum, og stemningen blir topp!

Hun synes det er flott at man satser på en slik cup: – Det er veldig gøy at en slik cup gjør det mulig for oss seniorer som enda ikke rir Grand Prix, å få ri under Kingsland Oslo Horse Show.

Nå er hun klar for morgendagens kürfinale: – I morgen skal jeg gjøre som jeg alltid gjør, både på stevne og i hverdagen ellers, og det er å ha det gøy sammen med Radomir og ikke minst – nyte hvert sekund!

Også Grete Bergstrøm er godt fornøyd etter dagens ritt:  – Det var veldig spennende å få ri der, og var en god erfaring for Felicia. Det var litt skummelt syntes hun, men alt i alt er jeg fornøyd med debyen hennes.

Grete Bergstrøm og Felicia. Foto: Kristine Øihaugen
Grete Bergstrøm og Felicia. Foto: Kristine Øihaugen

Kürfinalen går av stablen i morgen kveld klokken 19.30.