Young rider søkes av Megaprint

Kingsland Oslo Horse Show 1KOHS2016 Megaprint vil dele ut ett wild card for én ekvipasje til årets CDIY Megaprint klasse under Kingsland Oslo Horse Show. Her er det mulig å få lov å komme til Oslo og oppleve Kingsland Oslo Horse Show fra beste plassen, nemlig i arenaen.

Megaprint Cup er en nasjonal cup for unge ryttere i dressur, hvor kvalifiseringen har foregått gjennom hele sesongen. I løpet av kvalifiseringen får de beste mulighet til å ri CDIY under årets Kingsland Oslo Horse Show. CDIY stevne går 13.-14. oktober i Telenor Arena.

Megaprint har nå ett wild card de vil dele ut til én ekvipasje som får ri CDIY klassene på Telenor Arena.

Rytteren må være kvalifisert i henhold til NRYF sine retningslinjer. Dvs minimun 64% på det aktuelle nivået (YR), Kür er ikke kvalifiserende. Imidlertid må ekvipasjen ha en Kür klar for å være aktuell.

Dette er en mulighet for unge rytterne som ikke deltok i Megaprint Cupen.

Send

Navn:
Alder:
Hest:
Kvalifikasjon til CDIY:
Andre bemerkninger:

Søknad sendes inn til sh@megaprint.no