Ann Cathrin Lübbe til Kingsland Oslo Horse Show

Du får se henne og Donatello - gull- og sølvekvipasjen fra Paralympics- live under Kingsland Oslo Horse Show. (Foto: Caroline Dokken Wendelborg)
Du får se henne og Donatello – gull- og sølvekvipasjen fra Paralympics- live under Kingsland Oslo Horse Show. (Foto: Caroline Dokken Wendelborg)

KOHS2016 Hun tok gull og sølv i Paralympics – og hun kommer til Telenor Arena, Ann Cathrin Lübbe.

Pressemelding Kingsland Oslo Horse Show

Vi er veldig stolte av å kunne å avsløre at dobbelt medaljevinner fra OL, Ann Cathrine Lübbe kommer til Kingsland Oslo Horse Show. Søndag vil Lübbe ri sitt gullprogram fra Rio for publikumet i Telenor Arena Med ett gull og en sølvmedalje fra Rio er Ann Cathrin Lübbe en av de virkelig store norske olympiere gjennom tidene. Hun bidrar til å sette fokus på både hestesporten så vell på para-idretten. Det er veldig gøy å kunne få vise publikum i Telenor Arena dressur av verdensklasse – og gleder oss til å se ekvipasjen på ’live’ i arenaen. Vi håper Lübbe vil motta sin velfortjente applaus og heder fra en fullsatt tribune under søndagens arrangementer i årets 25 utgave av Kingsland Oslo Horse Show.

Du kan følge Kingsland Oslo Horse Show på facebook her.