Fantastisk FEI ponni selges!

FEI ponni med tre fantastiske gangarter og et svært godt hode selges. IMG_0749

Caroline ble ferdig som ponnirytter i fjor, og er nå i gang som junior. Derfor er det med tungt hjerte at vi skal selge vår kjære Holmens Facos. Dette er en ponni med tre fantastiske gangarter og et svært godt hode, meget velridd og lett å jobbe med. Han er 14 år og veldig rutinert i jobben sin, altså den perfekte læremester for den mer uerfarne rytteren, men også en kvalitetsponni som kan satses med i toppen. Caroline og Futte (som han til daglig blir kalt) tok 6. Plass i Norgesmesterskapet 2015, og bronse i Hallmesterskapet 2015. De har vært på satsningsgruppen på landslaget i begge de to årene Futte har vært i vårt eie. Vi kjøpte han fra Danmark i januar 2014, og han hadde også meget gode resultater med sin forrige danske rytter. Selv om Futte nå har blitt 14 år så fortsetter han å utvikle seg, og han har fremdeles masse å gi. Han er en utrolig snill ponni som elsker kos, helt ukomplisert på tur, med hovslager og veterinær etc. og en drøm å reise med på stevner og treninger!

Altså en ordentlig drømmeponni, her har du muligheten til å gjøre et skikkelig ponnikupp!

Middels prisklasse. Pris på forespørsel.

Kontakt: Cathinka Leren, 90948491

IMG_0803