Stevnereferat fra Tune Ridesenter

Råde og Onsøy Rideklubb arrangerte to dagers D/L-stevne i dressur på Tune Ridesenter i Sarpsborg 11-12. juni. Vi hadde klassenivå fra LC-MA og 189 startende fordelt på to dager.

Tekst: Kristoffer Tvete

Cuper var det også hos oss som var Hööks Moss dressurcup i LC, Stallboden cup i LA og Cavalor Hestecup i MB. Det var et vellykket stevne med fint vær begge dager. Vi hadde også sponsor Tune Ridesenter/Stall Hansen AS i LC ponni og hest lørdag, og Stallboden LA på søndag. Ryttere var veldig fornøyde med klassenivå, kvalitet på premier og fine fasiliteter på Tune Ridesenter. En stor takk til alle ansatte på Tune Ridesenter, spesielt Hans Kristian Hansen og Gina Lindbæk som tok møkk i hengerne, hadde en flott kiosk og sørget for supre baneforhold. Vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger og er super fornøyd med helgen. 

MB

Stemningsrapport fra en av våre ryttere:

Klubben i mitt hjerte. <3 Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, så jeg begynner med det enkleste: Tusen millioner takk for en helt suveren stevnehelg på Tune! Og måten dere tar vare på gamle kjerringer på! :) Absolutt alle i klubben som jeg har truffet, er jeg blitt veldig glad i. Dere er så snille, støttende og tar vare på alle! Det så jeg i helgen, så det er jeg øyevitne til. :) Ingen glemt, men det er framfor alt to personer som har begynt å prege mitt hesteliv; Ingrid og Kristoffer. <3 Ingrid er jo livsfarlig for gamle damer for hun lurer oss til å gjøre ting vi ikke kan. :) Kristoffer er nesten like farlig? For han har fått meg til å tro at jeg og Kurredutten ikke dør på stevner! :) Så i dag, i en alder av 67 år, har jeg lyst til å begynne på en stevnekarriere! :D Egentlig burde jeg anmelde Ingrid og Kristoffer til eldrevernet? For å lure gamle demente damer på denne måten? :)Kurredutten er jo min første hest. Litt for stor for meg, og var definitivt ingen nybegynnerhest da jeg kjøpte ham for 6 år siden. Jeg var vel litt dement allerede da? ;) Men Ingrid og Kristoffer, og alle dere andre, har fått meg til å føle meg så velkommen at jeg ikke har ord for det. Til tross for at jeg overhodet ikke kunne ri da jeg kjøpte Kurre. Jeg er så takknemlig! Råde og Onsøy, klubben i mitt hjerte! <3 Tviler på at det finnes én annen klubb i Norge som er så inkluderende, støttende og har så mange morsomme og hyggelige medlemmer! Tenk sånn flaks jeg hadde, at dere ble min første klubb? Synd for dere, kanskje, for dere blir ALDRI kvitt meg! Connie Garfalk, 67 år. 
Lilly og William LC 2 HEST