Fagkonferansen 2015

21-22. november avholdes en inspirasjonshelg for ryttere og trenere gjennom fagkonferansen i regi av Norges Rytterforbund, og er åpen for alle.

Ønsker du en lærerik og inspirasjonsrik  helg er det enda ikke for sent å melde seg på. Fagkonferansen 2015 avholdes på Drøbak Ridesenter nå til helgen. På Fagkonferansen kan du oppleve flere dyktige fordragsholdere: Pether Markne som er en av Sveriges fremste trenere som har ryttere som rir World Cup å jobber på tvers av grener. Lars Rasmussen er utdannet berider og har selv ridd på høyeste nivå både i dressur og sprang. Nina Brååten som selv er aktiv rytter innen sprangridning vil fortelle litt om sin drift, videre vil Siril Helljesen vise opp en av sine topphester.

Deretter vil NRYF ta for seg noen av breddetiltakene, veien videre, trenerutdanning, hestekiropraktor Kristin Thue Kristiansen  vil fortelle litt om sine teknikker og grunner til at kiropraktikk for hesten er nyttig og Linda Fladseth som er personlig trener snakke om et sundt kosthold.

For mer informasjon og påmelding se her.