Ponnijentene klare for EM i Malmø

Om nøyaktig en uke tilbringer fire spente og konkurranseklare jenter dagene i Malmø for å prestere under Europamesterskapet med ponniene sine. De er samstemte om at det blir stort å representere Norge.

Pony EM logo

 

Tekst: Emilie Rollve


 

Det er ingen tvil om at jentene er klare for mesterskapet, og har både forventninger og mål i sikte. Kristiane Hillern er stasjonert hos Ulrik Sørensen i Danmark om dagen, og legger ikke skjul på at målet er finaleplass.

Forventningene er å kunne vise oss frem fra våre beste sider, og levere fine og stabile runder! Målet er selvfølgelig finaleplass.

At Kristiane selv ikke lar seg vippe av pinnen så lett, og legger igjen nervøsiteten i stallen gjør at samspillet med ponnien sin Untouchable II blir lettere. Hun beskriver også Untouchable II med en utrolig motor og arbeidsvilje.

Jeg gleder meg mest til å være med på hele settingen rundt et EM, og selve ridningen! Bare å få være med og oppleve dette blir utrolig gøy!

Kristiane Hillern
Kristiane Hillern og Untouchable II

Sahra Edseth Solbakken sier seg enig med Kristiane, og gleder seg aller mest til å få lov til å oppleve å være med på et EM, og ser på det som stort å få representere Norge. Sahra og Valerossi kjenner hverandre godt, og det aller største håpet er å få vist hva de kan innenfor railen når det gjelder som mest.

Sahra Edseth Solbakken
Sahra Edseth Solbakken og Valerossi

“En ære å representere Norge”

Ponnirytter Kristin Kejr har også flere år på ryggen til ponnien Zeus, og sier seg samstemt med Edseth om at dette vil være en styrke for dem som ekvipasje. Kejr gleder seg stort til å vise hva de har jobbet for de siste fire årene de har konkurrert sammen, og ser på det som en ære å representere Norge under mesterskapet.

Jeg synes også det er veldig stort å representere Norge under et sånt stort arrangement. Det er en ære for både meg og ponnien min!

Kristin Kejr
Kristin Kejr og Zeus

“Vi gir aldri opp”

Våres sterkeste side er vel at vi aldri gir opp, og vi prøver alltid vårt beste. Hvis vi har en dårlig runde eller trening finner vi ut av hvorfor og endrer på det sånn at vi er klare til neste gang vi skal ri.

Med reflekterte ord fra den unge ponnirytteren Amalie Mansåker, er det ingen tvil om at de er klare for å gjøre sitt aller beste i Malmø. Amalie selv ser frem til å få være med på laget og ha det gøy med de andre, samtidig som hun ønsker representere Norge på en god måte.

Både jeg og Bonan gleder oss veldig til EM, og håper vi får en veldig fin tur.

Amalie Mansåker og Bonan-Kick
Amalie Mansåker og Bonan-Kick

 

DRESSUR så klart vil så klart følge opp Europamesterskapet i Malmø 05.-09. august!