Vinnerne kåret under Nord-Norsk Mesterskap 2015

Denne helgen var det klart for Nord – Norsk Mesterskap i dressur ved Mosjøen. Tone og Johanne tok årets gull i lagkonkurransen, og sier seg selv fornøyde med helgens prestasjoner.

11787438_10207351970981316_722045245_n
Johanne (19) og Tone (46) er Nord-Norges beste ryttere

Det føles helt fantastisk bra! Jeg tror ikke det har gått opp for oss ennå, det er litt vanskelig å forstå, sier Johanne Grindstein (19), som er én av to som representerte Tromsø Ryttersportsklubb under helgens mesterskap. – I Tromsø

Johanne Grindstein forteller til dressur så klart at kjøreturen ble på hele 14 timer for å delta under Nord-Norsk Mesterskap i Mosjøen. Sammen med hestene Flying Caprinio og Injoy beskriver hun motstanden fra konkurrentene som stor fra hele landsdelen, men understreker at hestene virkelig kjempet til siste slutt.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet da vi overhodet ikke hadde sett dette komme, tøff kamp med kun 2% ned til sølvet.

I Tromsø har skrevet en artikkel om jentene, den kan du lese her!

Resultatlister.