Rideleir på Bråthen Gård

En flott jentegjeng har vært på rideleir på Bråthen Gård denne sommeren. Både sitstreninger, dressur- og sprangtreninger har vært noe av innholdet gjennom uken. Men mest av alt, jentene har hatt det gøy!

Tekst: Thea Mørch Aas 

Her på rideleiren har vi hatt en utrolig fin uke med masse fantastiske mennesker! De som har vært med på denne leiren i år er: Mathilde, Thea, Anine, Jenny, Sofie, Thia, Ragnhild, Camilla og Kaja!

Det har vært veldig lærerikt hvor vi har hatt sitstreninger, sprangtimer, dressurtimer og hatt det veldig gøy! På onsdagen dro vi å kjørte travere, det var veldig gøy det også! Vi har vært her 5-6 dager å ridd 2 ganger om dagen. Den siste dagen hadde vi “stevne” / programtrening, hvor vi fikk vi prosent og ble bedømt som på et vanlig stevne, det var utrolig gøy! Vi har hatt forskjellige aktiviteter hver kveld, men yndlingssporten var dødball langt utover kvelden. Det har vært kjempegod mat å en veldig koselig uke med masse bra folk!

bilde 1 (4)bilde 2 (2)

Ingen tvil om at jentene har hatt en superflott uke på Bråthen Gård!