Populær rekruttcup i LC

Sarpsborg og omegn rideklubb disponerer rideanlegget på Kalnes vgs til sine stevner. Det kjøres konkurranser på to baner parallellt. I bakgrunn sees oppvarmingsbanen. Foto: Maja Farup
Sarpsborg og omegn rideklubb disponerer rideanlegget på Kalnes vgs til sine stevner. Det kjøres konkurranser på to baner parallellt. I bakgrunn sees oppvarmingsbanen. Foto: Maja Farup

STEVNE/BREDDE: Lørdag 20. juni arrangerte Sarpsborg og omegn rideklubb D-/L-stevne i dressur på Kalnes. Med nesten 80 startende fra LC til MA, var LC:2 med innlagt rekrutteringscup sponset av Kingsrød Trading en av de mest populære klassene.

Østfold Rytterkrets har per dags dato flere dressurcuper gående på distriktsplan, men dessverre ingen rekrutteringscup for de aller ferskeste. Sarpsborg og omegn rideklubb har savnet tilbudet hos sine medlemmer, og bestemte seg derfor for å arrangere sin egen cup, nettopp for denne gruppen! Mens LA og MB kanskje er de klassene som normalt har størst oppslutning på distriktsplan om dagen, var det hyggelig å se at vi denne helgen fikk like mange startende i LC, som i LA! Flere av ekvipasjene som stilte til start i LC var ute i sin aller første start noensinne, og vi håper virkelig dette ga mersmak!

Under dette stevnet gikk 1. runde av Kingsrød Trading Dressage cup. Cupen går over to innledende omganger, hvor henholdsvis 1. avdeling ble arrangert nå i helgen, mens 2. avdeling går 22. august. 23. august vil vi ha en grand finale, hvor topp 2 i cupen vil motta flotte premier. Alle rundene vil gå på Kalnes på stevne i regi av Sarpsborg og omegn rideklubb. Klubben har bestilt inn gigantiske rosetter til cupvinnerne, i tillegg til at det er Kingsland dekken til vinnern, Kingsland schabrack i 2. premie og Kingsland ridehansker i 3. premie. Det er beste resultat fra 1. og 2. avdeling, samt resultatet i finalen som er avgjørende i cupen. Alle som rir samtlige omganger vil dessuten motta en deltagersløyfe!

De plaserte i LC:2:
1. Linn-Jeanett Wittingsrud med Elverhøjs Maltic fra Askim rideklubb, 67,2%
2. Irma Solberg med Høidals Atinkatwist fra Råde og Onsøy rideklubb, 64,8%
3. Emilie Nilsen med Vigdella fra Råde og Onsøy rideklubb, 64,0%
4. Camilla Bjerklund med Gomez fra Fredrikstad rideklubb, 63,6%

De plasserte LC-ekvipasjene
De plasserte LC-ekvipasjene, foto: Nina Svensen

I tillegg til Kingsrød Trading Dressage cup i LC, ble det også arrangert Stallbodencup i LA. Stallbodencup er en cup som får på kretsplan, og som arrangeres hos flere ulike arrangørklubber gjennom sesongen. Ellers var klassetilbudet alt fra LC til MB på D-stevne, samt L-stevneklasser fra MC til MA.

» Fullstendige resultatlister, alle klasser D- og L-stevnet
» Sarpsborg og omegn rideklubb
» Kingsrød Trading

Foto: Maja Farup
Foto: Maja Farup