Rekrutteringscup i LC

BREDDE: I forbindelse med D-/L-stevnet Sarpsborg og Omegn rideklubb arrangerer på Kalnes 20. juni 2015 vil det avholdes første runde i Kingsrød Trading Dressage cup. Cupen vil gå i LC:2 i alle omgangene, og er en rekrutteringscup i dressur. I tillegg vil arrangøren tilby klasser opp til og med MA på L-stevnenivå.

Stevneinvitasjon og online påmelding er åpnet, og du finner alt her. Her finner du også statuttene for cupen.

Kingsrød Trading Dressage cup vil gå under dette stevnet 20. juni, og i tillegg stevnehelgen 22.-23. august (også i regi av Sarpsborg og omegn rideklubb). Finalen er 23. august. Cupen har veldig flotte premier til de tre beste ekvipasjene. Det er bestilt inn gigantiske rosetter, i tillegg til at det er Kingsland dekken til vinner, Kingsland dressurshabrack til den som kommer på 2. plass og Kingsland ridehansker i 3. premie. Klassene har selvfølgelig individuell premiering underveis, og arrangeres også som åpen klasse. For ekvipasjer som rir alle tre rundene, vil det i tillegg deles ut deltagersløyfe. Se vedlegg under stevneinvitasjonen i forhold til statutter i cupen. Cupen vil ha full mediedekning både på Dressur så klart og på Hestesport.no!

På stevnet 20. juni vil det i tillegg inngå Stallboden cup i LA. Stallbodencup arrangeres av kretsen, og vil arrangeres av ulike klubber gjennom sesongen.

Sarpsborg og omegn rideklubb benytter Kalnes vgs sitt anlegg på sine stevner. Kalnes har oppgraderte fasiliteter. Konkurransen vil foregå utendørs på to parallelle konkurransebaner. Det er anledning til å varme opp ute, rett ved siden av konkurransebanen, eller inne i ridehuset. Det er Kubberød-bunn på alle banene.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto