AEG: Dressurdagene er igang

Den første dressurdagen på AEG er vel overstått, og Norge har flere flotte resultater å glede seg over.

Den norske ponnirytteren Sahra Edseth Solbakken på Valerossi red inn til en tredjeplass med 67,932% i den internasjonale ponniklassen under AEG. I juniorklassen var det hele tre ekvipasjer som red inn til plassering. Amalie Magnussen på Ravell`s Herkules red inn til en andreplass i klassen med en prosent på 69,378%. Tett etter fulgte Marthe Roberg på Worsteiner med en tredjeplass i klassen. Victoria Lavold Jorgensen med Roche Royal sikret seg klassens siste plasserte, og dermed kunne Norge glede seg over tre flotte plasseringer under første konkurransedag for juniorene.

 

Ungrytterne forsynte seg også godt av premiefatet. Caroline Steine Jensen på Blue Hors Develino ble nummer to, Line Østli på Stall K`s Roomy rett bak som nummer tre og Mathilde Nilseng Mellerud på River Dance som nummer fem.

I st Georg viste Siril Helljesen på Rosenstolz hva de var gode for, og tok førsteplassen med en prosent på 71,184%. Jonas Elvebakk på President`s Cubald sikret seg fjerdeplassen i klassen.

I Grand Prix viste Catharina Lorentzen Lund på Helios lovende takter med en prosent på 64,400, noe som holdt til en tredjeplass i klassen. Charlotte Finjarn på Svalegaards Walk On Water fulgte tett etter med en fjerdeplass.

Med så mange flotte resultater jevnt over i alle klassene, lover det godt for dagens starter under AEG.

Her kan du se fullstendig resultatliste, og startliste for dagens klasser. 

Er du ikke på AEG? Da kan du følge klassene gjennom AEG-TV.