Danmarksnytt

Sist helg var det tre norske ryttere til start ved Djursland Rideklubb. Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Akon Askelund hadde sin første start siden EM i Frankrike, og red inn til 66% i Grand Prix. Farbrot selv oppsummerer stevnehelgen gjennom sin facebook-status slik;

Super weekend! Helbos Domingo debuterede i LA kun en lille måned ind i hans femte år, han lavede 67% og er helt klar til ungheste championaterne går i gang.Tailormade Akon gik sin første GP siden VM i Frankrig og scorede 66%.Vi skulle have redet flere heste til stævnet i Grenå, men på grund af det kraftige snevejr lørdag blev det til improviseret stævne-træning hjemme…”Følle Strandgaards Slide-IN stævne” var også god træning til årets kommende stævner.

Foto: Rikke Mysager
Foto: Rikke Mysager

Lillan Jebsen med Sir Adam gjorde det også godt i Danmark, og red inn til 64,080% i Inter I.

Lillann Jebsen. (Foto: Roger Svalsrød)
Lillann Jebsen. (Foto: Roger Svalsrød)

 

Brigitte Børrestad med Lurex Dominator gjorde rent bord i MB med en prosent på hele 71,447%.

Foto: Nina Børrestad
Foto: Nina Børrestad

 

 

DRESSUR så klart gratulerer!