Trening med Wim Ernes i februar

03.-04. februar kommer den hollandske landslagstreneren Wim Ernes til Norge for å hjelpe våre lovende ryttere.

For de som ikke kjenner Wim Ernes så kan det nevnes at han er forbundskaptein for det nederlandske seniorlandslaget i dressur. Ernes er også internasjonal dommer på høyeste nivå, og var bl.a. dommer under OL i London. I 2002 ble han utnevnt til President for den nederlandske dressurkomitéen. Han er gangartskonsulent for KWPNs hingstekommisjon, og leder av uttaket til Unghest VM i Nederland. Med andre ord en av dressurverdens fremste kapasiteter. I tillegg er Ernes en hyggelig mann med gode formidlingsevner. Det er alltid mye å lære når han holder clinic, enten man er så heldig å få ri eller kun være tilskuer.

Foto: Elizabeth Farbrot/www.dressursaklart.no
Foto: Elizabeth Farbrot/www.dressursaklart.no

Treningene foregår fra kl. 12.00 Tirsdag 03. februar, og fra kl. 09.00 onsdag 04. februar på Lefdals Ridesenter. Trening og måltider er gratis. Begrenset antall plasser.

De som ikke får plass med hest, er selvsagt velkommen til å se på og lære.

For påmelding, kontakt Anne Gina Fredriksen på Facebook, eller mail: agsfredriksen@gmail.com.