Arctic Equestrian Games 2015

Arctic Equestrian Games feirer i år 10 årsjubileum, og i den anledning har alle dressurinteresserte mye spennende å glede seg til under dressurdagene 16.-18. februar.

AEG2015

16.-18. februar finner den internasjonale dressuren sted på Oslofjord Convention Center i Stokke. Gjennom dagene er det klasser i ponni, junior, unge ryttere, lilletur og storetur, hvor alle klassene avsluttes med Kürklasser. Nytt for i år, blir det brukt livescoring under alle de internasjonale dressurklassene. Det betyr at dommernes poeng kommer opp på storskjerm live.

Bjarne Nielsen på øret

Danske berider Bjarne Nielsen vil være kommentator under alle tre dagene hvor dressurklassene avholdes. Bjarne Nielsen har mer enn 35 års erfaring i faget, hvor han tidligere har vært landslagstrener for blant annet ponniryttere, junior og young ridere i Danmark, og mange husker han nok fra sin tid som landslagstrener for de norske seniorene i dressur. Bjarne Nielsen sitter også i Dansk Varmblods avlsledelse, og har i mange år fungert som dommer ved hingstekåringen i Herning og championatene for unghest.

Det er ingen tvil om at Bjarne Nielsen er en mann med mye klok kunnskap, og gjennom dressurdagene vil han altså dele av sin kunnskap og kommentere alle ekvipasjene som starter under AEG. Gjennom å leie et headsett får du kommentarene rett på øret, noe som anbefales på det sterkeste.

Clinic med Bjarne Nielsen

Mandag 16. februar vil det også holdes Clinic med Bjarne Nielsen. Her får du en times Clinic med nyttige tips, triks og mye erfaring med trening av hester og utvikling av ryttere.

Clinic med Kyra Kyrklund

Tirsdag 17. februar fortsetter det med mye alle dressurinteresserte bør glede seg til. Kyra Kyrklund har tidligere gjestet AEG, og nå er hun altså tilbake. Med halvannen times Clinic kan www.hestefrelst.no love en forrykende Clinic nyttig for både nybegynnere til Grand Prixryttere. En clinic verdt å få med seg.

kyra

                                    Kyra Kyrklund vil gjeste AEG for halvannen times clinic.

Clinic med trenere og dommere

18. februar får du oppleve noe som aldri før har vært prøvd ut i Norge. Her vil det holdes en clinic med tre internasjonale dommere, seks ulike ryttere med hver sin trener. De internasjonale dommerne er Wim Ernst, Torunn Knævelsrud og Kjell Myhre. Disse vil dømme seks ulike ryttere. Rytternes trenere, Hartmut Lammers, Anny Hilde Linden og Siril Helljesen vil også være inne på banen til samme tid. Her vil trenerens rytter bli bedt om å utføre ulike øvelser som senere blir kommentert og gitt en karakter av dommerne. Dommerne kan også komme med forslag til hvordan rytteren kan utføre øvelsen for å oppnå en forbedret karakter. Rytteren forsøker deretter på nytt. Treneren kan be om råd og stille spørsmål, eller ha egne kommentarer. Publikum kan også være delaktig i denne clinicen gjennom å kommentere og stille spørsmål. Rytterne er selvsagt også en del av dette, og kan bidra i diskusjonen. Www.hestefrelst.no kan annonsere at dette blir enormt lærerikt for både ryttere, støtteapparat, og ikke minst publikum!

Klassesponsor

Gjennom dagene kan ditt firma bidra med å være klassesponsor. Det innebærer at klassen bærer ditt firmanavn. I tillegg frontes ditt firmanavn gjennom logo under klassen, frontes på alle storskjermer på arenaen og vises i alle leiligheter og hytter på AEG TV. Dersom ditt firma ønsker ytterligere synlighet kan det bestilles reklamebannere rundt arenaen.

Dra med gjengen på VIP

Under AEG vil det være en egen VIP avdeling. Ved hvert bord er det plass til 5 personer, med behagelig sitteplass og god oversikt over banen kan du nyte tre måltider per dag og benytte egen VIP parkering. Prisen gjennom dressurdagene er 14.900 kr eks mva, med alt inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å gå sammen en gjeng og lage en hyggelig tur ut av det, med god mat og drikke. Og ikke minst, god utsikt over banen hvor dressurkonkurransene foregår.

Dersom en velger å være klassesponsor, finnes også muligheten til å bestille overnatting via arrangøren med tilbud om VIP leiligheter inne i hovedbygningen.

Shopping

Og i år, som i fjor fylles det opp med stands med gode tilbud både til to- og firbente. Her kan du handle så mye du måtte orke, pausene er en fin tid å slå i hjel med en ny sjabrak eller to til din kjære firbente.

Ønsker du lese mer om arrangementet?

Gå inn her for å lese programmet for alle dagene, overnattingsmuligheter, bestilling av VIP bord, bestilling av billetter, stands og klassesponsing.

aeg

 

DRESSUR så klart anbefaler alle dressurinteresserte å ta seg turen til Arctic Equestrian Games 16.-18. februar!