Ingen store overraskelser

Under dagens World Cup stevne i Neumünster, Tyskland, var det ingen store overraskelser i Grand Prix. Det ble dobbelt Nederlandsk i toppen, og ekvipasjen Edward Gal og Moorlands Totilas kunne smykke seg med nok en World Cup seier.

Etter nok et særdeles velridd program, kunne Edward Gal og hans Moorlands Totilas smykke seg med en velfortjent førsteplass. Ekvipasjen er kjent for sine fantatsiske overganger, men hadde også under dagens program noen mindre gode. Dette ga de en sluttprosent på 82,851%.

Andreplassen gikk til Adelinde Cornelissen og hennes Jerich Parvizal, med en sluttprosent på 80,468%. Tredjeplassen gikk her til Isabell Werth og hennes Warum Nicht, som endte på 77,951%.

Beste nordiske ble Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og hennes Digby med 71,489%.

I morgen er det klart for kür, og dette kan du se live via ClipMyHorse. Her vises det også sprang.