Grand Prix hesten Galaxy selges !

 

Jeg har bestemt meg for å selge min kjære Galaxy, fordi jeg er gravid og ser at tiden ikke kommer til å strekke til med hest og barn.

Galaxy er nå blitt 14 år gammel og jeg har hatt henne i 9,5 år. Jeg kjøpte Galaxy som 5 åring av Tine Øye som har avlet henne. Vi har vært med på mye sammen. Høsten 2011 red vi  finalen i Vanpee cup i Oslo Horse Show, Telenor Arena, hvor vi fikk 2 plass. Vinteren 2012 red vi AEG i lilletur og her fikk vi en 5 plass i finalen. I tillegg har vi ridd mange lands- og elitestevner med flere plasseringer. Galaxy går nå Grand Prix dressur og var med i NM både i 2013 og 2014. I 2013 fikk vi en 3. plass sammenlagt. Sesongen 2014 har vi vist mer stabile resultater med opp mot 64% i  Grand Prix og med flere plasseringer og seiere. Galaxy er en super læremester! Veldig god teknisk og er en super hest for deg som vil lære de vanskelige øvelsene. Hun er en typisk “damehest”, er lettridd og energisk. Utrolig snill med alt på stall (eks. skoing, barbering, lasting +++) med andre ord – veldig ukomplisert! Er også røntget i september i år- uten anmerkninger. Har heller ikke hatt noen alvorlige skader på de årene jeg har eid henne.

Høres det interessant ut- er dere velkommen til å prøve henne på Vestre Bærum sitt anlegg.

Kjerstin Askeland
Mob: 47634850
Mail: Kjerstin.askeland@choice.no

GP hesten Galaxy