Reisebrev fra Ecco Cup

Ecco 32_3_2014Tre norske ekvipasjer fra Tanum har etter en lang sesong hjemme i Norge tatt turen til Holte rideklubb nord for København i Danmark for å ri 3. runde av ECCO cup 2014.

For Kristine Kleppe og Schermeer’s Hof Simba blir dette ett av mange utenlands stevner denne sesongen, og som en oppkjøring til CDI stevnet JBK Odense i oktober og Oslo Horse Show. For Siri Tønnesen med Joanna og Kristiane Hillern med Boogie og Untouchable blir dette det første utenlandsstevnet noen gang.

Ecco 22_3_2014Med avgang fra Tanum onsdag kl.1530 ble det en lang tur til Danmark for Siri og Kristiane. Kø, omkjøringer og litt opprydding av kraftfôr som Joanna hadde forsynt seg selv med gjorde at vi ankom Holte kl.01.30. Når hester var lagt og hestebiler parkert la ryttere og foreldre seg kl.0300. Da ble det tungt å stå opp og fôre kl.0700…… I Skrivende Stund er Kleppe som dro i dag fortsatt i Norge, dvs de kommer til å få en minst like sen ankomst.

Ecco 5_3_2014Stevnet går over 3 dager med ECCO-cup klasser lørdag og søndag, alle i FEI ponniprogrammene med avsluttende Kür søndag. ECCO cup går over fire stevner gjennom hele sesongen, og samler de beste ponniekvipasjene i Danmark. Holte Rideklubb har ett stort anlegg med 2 ridehus, innvendig longevolte og 4 utebaner.

Med stor respekt for de gode danske ponniekvipasjene er det begrensede ambisjoner om A-finaleplass for noen av oss, men ett flott stevne å måle seg på et høyt nivå, og mye hygge mellom konkurransene.

Fredag kl.10.07 går første norske ekvipasje på banen, og så går det slag i slag til søndag kveld !

Resultater Link………