Alt klart på Ellingsrud

tribune_ellingsrud

STEVNER Førstkommende helg er det klart for det årlige Lands- og elitestevnet i dressur på Ellingsrud. Dessverre melder arrangøren at mange har trukket seg fra klassene tett opp under helgen. 

Velkommen til Ellingsrud.
Velkommen til Ellingsrud.

Arrangøren skriver i Ryttermeldingen at det har vært enorm interesse for stevnet, og arrangøren mottok over 100 anmeldte ekvipasjer i løpet av få timer. Det så lenge ut til at det skulle bli rekord med 40 startende i Prix St. Georges, men dessverre har opptil 50% trukket seg fra en del av klassene.

Det er synd og litt utfordrende for arrangøren. Men det er uansett en god del startende og Prix St. Georges er største klasse, tett fulgt av ponniklassene. Vi ser frem til tre fine stevnedager, med flott ridning og forhåpentligvis brukbart vær!

Stevnet kjøres på to baner: de høyeste klassene samt enkelt andre går på den nye dressurbanen, mens øvrige klasser går på den store sprangbanen. Avridning skjer enten i ridehus eller ute på den store utebanen. Klassenes rekkefølge avviker fra proposisjonen, se startlistene. Konkurransebanene vil være åpen for ridning torsdag kveld og på fredag etter at klassene er avsluttet.

Velkommen til hyggelige stevnedager på Ellingsrud!

Følg resultater og stevnet her!