Påsketrening for Maik

Gina Wiig og Hottie

TRENING Noen dro til fjells, noen til syden, men på Mossemarka Hestesenter var det mange ivrige dressurryttere i aksjon i påsken.

Vi er så heldige å få Maik Kohlschmidt til oss en helg i måneden, noe som har blitt veldig populært. Og siste helgen i påsken var det tid for ny samling. Denne gangen kom det storbesøk fra Kristiansand, Drammen, Gjerderum og Sarpsborg i tillegg til Moss rytterne som deltar fast. Det var strålende sol og flott temperatur og rytterne strålte omkamp med solen etter timene sine.

Det var ryttere på alle nivåer som stilte opp, fra ponni, junior, senior til unghest og godt utdannede hester. Maik er veldig flink til å ta seg av elevene uansett nivå, og rytterne går ut med en god mestringsfølelse og nye ”hjemmelekser” for hver time. Og for ikke å glemme positive og glade hester! Mye latter, sosialt samvær, gode samtaler, nye bekjentskap og ny kunnskap var stikkord for en veldig vellykket påskesamling.

Alle dro hjem med et smil om munnen og gleder seg til ny samling om ikke lenge

Litt forsinket påskehilsen fra Marianne Muri og Fantastico

maik_trening_pasken