Full klaff for Constanza og Astrid!

1265817_1408302242772981_403650809_oHM 2014 Årets Hallmesterskap ble innledet med Landsstevne fredag 28.03.14, med blant annet 4 årsklasse. Vinneren her ble Astrid Eva Horn og Constanza.

Under 4 års klassen. Foto: Maria Bergenhem
Under 4 års klassen.
Foto: Maria Bergenhem

Christina Kolnes, eier og oppdretter av Constanza (II), er mer enn fornøyd med seier i 4-års klassen på Landstevne fredag i fobindelse med Hallmesterskapet i dressur på Rogaland Rideklubb.
Den unge hoppen står oppstallet på rideklubben siden rytteren Astrid Eva Horn har sin hest der, og dermed ble det hjemmeseier med 72%.

Jeg fikk tre avkom etter den gamle hoppen min, forteller Christina: – Jeg er glad at Connie, eller Q som hun også kalles, er den jeg beholdt. Astrid begynte med innridningen på sensommeren i fjor og etter å ha sittet på henne 10 ganger flyttet de å treningen til Solastranden. Connie trengte å gå lange strekninger rett fram for å lære å gå i balanse og jobbe bakfra og fram i hånden. Etter å ha ridd hovedsaklig på stranden i sprangsal i ca 4 mnd, begynte Astrid å trene henne på ridebane og med dressursal. Siden har det bare gått framover, forteller hun.

Under 4 års klassen.  Foto: Maria Bergenhem
Under 4 års klassen.
Foto: Maria Bergenhem

Nå går hun helt taktfast og stabilt mellom hjelperne, og er ualminnelig ridbar til å bare ha blitt ridd i 7 mnd tilsammen. Jeg ønsker at Connie blir utviklet innenfor dressuren så langt hennes potensiale tillater det, og at jeg etter hvert får en trivelig hest som jeg selv kan konkurrere med. Q har en alle tiders personlighet og er med på det meste. Vi gleder oss til resten av sesongen, den kunne ikke ha startet bedre!

Fullstendig resultatliste finner du her.