Amy slo til igjen!

Fotor032495942ECCO CUP Det har vært en fantastisk stevnehelg i Danmark for de norske ponnijentene, og under søndagens kürfinale plasserte Amy hammer og Delight seg som nummer 8 i A-finalen.

Helgens stevne er det første kvalifiseringsstevnet til ECCO cup, som finner sted senere i år.

Amy hammer har gjort det sterkt i Danmark denne helgen. Fredag tok hun en tredjeplass, mens hun lørdag tok en solid sjetteplass og kvalifiserte seg med det til søndagens A-finale, hvor hun tok en 8.plass til 71,9%.

Fullstendig resultatliste finner du her.

Nora Eikrem og Davidoff har også hatt en god helg, og plasserte seg som beste norske på plass nr.17 i B-finalen. Victoria Lavold Jørgensen og Fairytale Love plasserte seg på en 20.plass, mens Kristine Kleppe og Schermeer’s Hof Simba tok plass 37.

Fullstendig resultatliste for B-finalen finner du her.