NV med eget, elektronisk medlemsblad

nv-logo framside_nvNORSK VARMBLOD Norsk Varmblod presenterer nå sitt nye medlemsblad, et eget fullverdig magasin der tema er alt det hestesporten har å by på, med avl som innfallsvinkel. Norsk Varmblod Nytt er et magasin av sin tid og foreligger derfor digitalt.

Pressemelding fra Norsk Varmblod:

Ønsker å skape engasjement, glede og stolthet

-Vi er stolte over produktet som vi nå har lansert via vår hjemmeside og Facebook, sier leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson. –Vårt ønske er at det skal være et attraktivt og levende medlemsforum som skaper engasjement, glede og ikke minst stolthet over det vi driver med som oppdrettere her på berget, enten man er stor eller liten. Vi ser på det som en viktig oppgave å gi hvert enkelt medlem noe tilbake, og et slikt medlemsblad er noe vi kan samles om og ha felles. Å lansere bladet over nettet er en tidsriktig og hensiktsmessig løsning som gjør at vi får formidlet stoffet på en effektiv måte. Medlemsbladet vil presentere reportasjer og mer dyptgående stoff som et viktig supplement til hjemmesiden, slik at våre medlemmer kan holdes oppdatert på det som foregår, forteller Mette Hansson som samarbeider med journalist Rebecca Ballestad-Mender, som har lang erfaring som hestesportsjournalist, og profesjonell grafiker, Laila Nygaard Andersen i Nygaard Grafisk, om oppgaven.

Planen er om lag 10 årlige utgivelser der innholdet går ut på dyptgående intervjuer av norske oppdrettere, artikler fra foreningens arrangementer, fagartikler, smånytt fra inn- og utland. – Vinklingen skal være hyggelig og nær, men samtidig by på faglig stoff som et bidrag til å spre kunnskap, sier Hansson. –De første utgavene vil være fritt tilgjengelige, men på sikt vil bladet være et eksklusivt tilbud til våre medlemmer med unntak av noen spesialutgaver som vil ha fri distribusjon. Bladet er elektronisk, men ønsker man å lese det på papir, kan man få det som en pdf-fil som man kan printe ut.

Bladet ble lagt ut på nett torsdag 6. mars, og tilbakemeldingene har vært meget gode. – Vi ser ut til å ha truffet blink og gleder oss også over begeistringen bladet har vekket også hos andre avlsforbund, sier Mette Hansson.

Link til bladet her