Ny hest til Hestengen Dressage

Foto: Privat
Foto: Privat

HERNING Under Dansk Varmblods hingsteshow gikk Hestengen Dressage til innkjøp av den 3 år gamle Strandagergårds Deluxe (De Noir x Sam Sam).

Hestengen Dressage har hatt stor suksess den siste tiden med Tobajo Pik Disney (Tobajo Picez x Walt Disney), og har nå gått til innkjøp av den 3 år gamle Strandagergårds Deluxe. Hingsten ble dessverre ikke kåret under hingstekåringen, men Trude Hestengen har likevel planer for ham:

– Han er kun 3 år, så han skal ikke gjøre så mye i år. Kun lett ridning. Først og fremst skal han kastreres da han jo ikke ble kåret, så det er ingen vits å ha ham som hingst. Neste år skal han gå 4-års championatet her i Danmark, og så skal han jo bare utdannes, og se hvor langt han kommer, sier hun.

Se stemningsbilder fra Herning her: