Dressur Awards fra NRYF

IMG_1666AWARDS Februar er tid for utdeling av priser og Grenutvalget for Dressur valgte også i år å dele ut Dressur Awards for 2013 under årets Arctic Equestrian Games .  Disse prisene er hovedsakelig begrunnet i oppnådde resultater og prestasjoner og selv om Dressur Norge etter hvert har fått mange gode kandidater innenfor alle gruppene, var årets vinnere likevel ganske så suverene.

Charlotte Moen fra GU-D loset forsamlingen tirsdag kveld gjennom selve utdelingen.  Til tross for at det var problemer knyttet til å finne det rette tidspunktet og at selve utdelingen tilslutt dessverre kolliderte med avviklingen av Grand Prix klassen, kunne 5 verdige vinnere motta sine priser.  Vinner av prisen for ponni kat 1, var dessverre ikke til stede.

Årets vinnere!

Ida Marie Kathenes får prisen i ponni kategori 2.  Hun startet sesongen 2012 med blanke ark, debuterte i LB og arbeidete seg sammen med ponnien Eponas Brenin Mathrafal hardt opp og vant NM 2013 for ponni kat 2.

Foto: Privat
Foto: Privat

Ingrid Hagman Rimestad får prisen i ponni kategori 1 for en strålende sesong, der Ingrid og Jumanji ble mestvinnende ponniekvipasje nasjonalt 2013, deltok internasjonalt, ble beste norske ekvipasje under EM og vinner av NM andre året på rad.

Foto: Line Moen
Foto: Line Moen

Alexandra Andresen får prisen i klassen for juniorer.  Hun har gitt norsk dressurhistorie et historisk vendepunkt, med gull individuelt i Nordisk, gull for lag, NM vinner (for 3. år på rad), sølv individuelt under EM og 4.plass for lag under EM.

Alexandra Andresen og Belamour. (Foto: Carina Elisabeth carlsen/www.dressursaklart.no)
Alexandra Andresen og Belamour. (Foto: Carina Elisabeth carlsen/www.dressursaklart.no)

Astrid Westberg Rikheim får prisen i klassen for Young Rider. Hun har flere internasjonale plasseringer, bl.a. nr. 2 i Hickstead, beste norske YR under EM, der hun oppnådde en flott 12 plass i A-finalen

Arkivfoto
Arkivfoto

Lillann Jebsen får prisen i klassen for seniorer. Hun har representert Norge internasjonalt gjennom hele sesongen, deltatt i EM for Norge, fikk plassering under Gøteborg Horse Show og vant Specialen på Falsterbro.

Lillann Jebsen og Pro-Set. (Foto: Carina E Carlsen.)
Lillann Jebsen og Pro-Set.
(Foto: Carina E Carlsen.)

Og tilslutt!

Borge Rideklubb får prisen som årets arrangør! Med en alltid smilende og positiv stevneleder Øivind Ødemotland i spissen, viste klubben et eksemplarisk team arbeid og arrangerte et flott NM med fantastiske rammer, profesjonalitet i alle ledd, hjelpsomhet og masse hyggelige funksjonærer som førte til at alle følte seg velkomne. En feiende flott rytterfest med god mat og masse underholdning ble en naturlig del av et fantastisk arrangement.

nmdressur2013

DRESSUR-Norge gratulerer alle vinnerne på det hjerteligste!