Pressemelding: Dressur awards 2013 – utdeling tirsdag 18/2 under AEG

Galla_AEG2014
Foto: Hestefrelst.no

AEG 2014 Dressur Awards under AEG er flyttet fra lørdagens gallamiddag til tirsdagens dressurkveld.

Info fra Grenutvalget i Dressur

Grenutvalg Dressur (GU-D) skal som de siste årene dele ut sine Dressur Awards for 2013 under Arctic Equestrian Games (AEG). Men på grunn av tilbakemeldinger forrige år, rundt de praktiske og økonomiske belastningene som en del av dressurrytterne og deres støttespillere følte i forhold til å komme tilbake til gallaen på lørdag, så har grenutvalget i år bestemt seg for å holde utdelingen av dressur awards mens dressuren pågår.

Awards 2013 vil derfor overrekkes i møterom Ørnen, ca kl 2045 på tirsdag 18/2, rett etter Grand Prix-klassen og før Tapas-aften på Brunstad Conference Center. Dette for at så mange som mulig av det dressurinteresserte publikum og involverte parter kan være til stede.

Vennlig hilsen,
På vegne av GU-D,

Ingeborg Simensen
Sports coordinator Dressage and Para-Dressage
Chef d’Equipe PE Team Norway