Delte tanker og fremtidsplaner

samling_nryf jan14

SAMLING NRYF Forbundskaptein Marianne Heltzen delte tanker om hva som skulle gjøres fremover og hvordan kommunikasjon og informasjon skulle få bedre flyt. GU-D holdt en presentasjon om deres oppgaver og visjoner for det nye året, og ny sportskoordinator i dressur ble introdusert. 

hensikt_samling jan14Marianne Heltzen, Forbundskaptein for seniorer, samlet ca 20 ryttere på vei opp på forbundet sist fredag. Denne kvelden var det også introduksjon av det nye Grenutvalget Dressur,  og presentasjon av ny sportskoordinator Ingeborg Simensen, da Esther Hoff slutter i sin stilling 1. februar. Det ble snakket om å opprette en egen Facebook gruppe for deling av informasjon.

Nyoppnevnt Grenleder i Dressur, Grethe Rognøy, informerte om Grenutvalgets visjoner, og medlemmer for andre året, Kristoffer Gulsvik og Charlotte Moen presenterte seg for de fremmøtte . Charlotte har også i år ansvar for U25, hun forklarte litt rundt gruppen U25 og hva hun har gjort så langt. Kristoffer har også i år ansvarsområde Unghest. Karina Aas (nyvalgt) og Stian Alexandersen som jobber mot kretser var ikke til stede.

samling_senior_jan14