Rule Britannia

olympia_2013

OLYMPIA HORSE SHOW Dressur så klart! redaktør Carina E. Carlsen og primus motor for Dressur så klart! Elizabeth Farbrot var denne uken i London på Olympia Horse Show. I arenaen var det ikke et ledig sete da Charlotte og Valegro red inn en ny verdensrekord i küren tirsdag.

Det kaller man valuta for pengene, “Rule Britannia” og gåsehud i tirsdagens kür. Den ene flotte ekvipasjen etter den andre satte standarden skyhøyt og en fullstendig artikkel kommer i løpet av julen. Mistral Højris ble hyllet som den idrettshelten han er, Alf som han kalles til daglig gjorde sin siste spesiallagede kür for før pensjonisttilværelsen kaller. Ikke et tørt øye i salen når Laura Tomlinson fortalte om ” Alf” –  sin beste venn og makker, hun takket sine foreldre og støtteapparat for alt de hadde bidratt med.

Les også om FEI world cup fra Olympia Horse Show på Hestesport.no og Eurodressage.com.