Tusen takk!

god jul 2013

JULEHILSEN Redaksjonen ønsker hele den norske dressursporten en riktig god jul, og takker for et spennende år med mange flotte bidrag til siden vår.

Dressur så klart! kan se tilbake på et begivenhetsrikt år der nettsiden vår stadig blir større, og når et bredere publikum. Mer enn 8.000 følger oss på Facebook, og på vårparten vant vi prisen for “Best use of social media in Scandinavia” i årets Social Equestrian Media Awards 2013  i konkurranse med mange andre hestenettsteder (les saken her).

Dressur så klart har oppdatert logoen sin i høst.
Dressur så klart har oppdatert logoen sin i høst.

Vi har siden oppstarten av siden publisert mer enn 3.000 saker på Dressur så klart! Det hadde vi aldri klart uten alle de frivillige som bidrar på siden vår. Vi setter utrolig stor pris på alle som uoppfordret bidrar inn med saker, tips og innspill. Vi ønsker derfor å rette en spesielt stor takk til alle våre bidragsytere i året som gikk, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i 2014. I november fikk vi nytt design på Dressur så klart! med god hjelp fra Maja Farup. Vi takker også henne for all teknisk support og hjelp på siden. Redaksjonen jobber frivillig og står på sent og tidlig for å gi norsk dressursport oppdateringer fra fjern og nær. For å skape en nettside som dette kreves det ekte engasjement, en god porsjon utholdenhet og mye kreativitet.

Vi ønsker alle en velfortjent juleferie og alle gode ønsker for det nye året! Vi gleder oss til et nytt år der vi skal følge norsk dressursport fra sidelinjen!

Hilsen Elizabeth, Carina, Maja og Christine

redaksjonen