English breakfast

carina_olympia horse show

OLYMPIA HORSE SHOW Som tidligere år er det for flere norske dressurryttere tradisjon og hente hjem julestemningen på Olympia Horse Show siste uken før jul. Elizabeth Farbrot og Carina Carlsen i redaksjonen er på plass i år igjen sammen med ni andre nordmenn.

Julestemning på flyplassen ved ankomst.
Julestemning på flyplassen ved ankomst.

Ut på tur – aldri sur! Elizabeth Farbrot melder på telefon fra Lomdon at stemningen er på topp og vi er en gjeng på 11 som hygger oss veldig. Inne på Olympia er det et rikholdig utvalg av flotte salgsboder med mange fristelser av alt du kan tenke deg til hund og katt. Bankkortene jobber på spreng og armene blir lange! Reisefølget har booket seg inn på hotell rett ved Olympia med Beate Grønstad som reiseleder og med overordnet ansvar for å holde orden på billetter til både fly og arenaen!

Dressuren mandag var kjempeflott og Valegro var en fryd å se. Det er også et årlig internasjonalt dressurdommerkurs her, og dommere fra hele verden samles for årlig oppdatering og kursing. Trond Asmyr fra FEI er også på plass.

Reiserapport kommer!

olympia_horseshow