Referat fra Wim Ernes trening

DSC_7014CLINIC Onsdag 8. oktober var jeg tilstede på clinicen fra Wim Ernes på Lefdals rideskole. Siden jeg står på reservelisten, var det er stor ære å kunne være med på denne treningen.
Av: Aurora van der Velpen

Vi tok turen ned fra Gudbrandsdalen og satt tilsammen 11 timer i bilen på en og samme dag. Men det var mer enn verdt turen! Flere kjente Norske ryttere var med, og jeg følte meg litt ukjent og uvant blant de store. Jeg kjente Wim såvidt fra før, da jeg jobba hos Van Baalen. Men mannen kjenner så mange at ansiktet mitt var kun en av flere. Uansett følte jeg meg fort på plass da timen ble satt igang. Wim gikk frem til de punktene vi sliter mest med, og jeg følte at Calven forandret seg under meg da vi jobbet med det, en deilig opplevelse! En rød tråd gjennom min, men også de andre sine timer, var vel å aktivere bakbeina, og ikke å la hesten stikke avgådre under deg. Hesten skal bære seg selv, og du jobber med å forfine dine hjelperne. Fint synes jeg personlig at han gikk dypt, men utrolig tydelig inn i detaljer. At du til slutt satt igjen med en aha opplevelse, og tydelige treningstips man skal jobbe videre med hjemme. Rett og slett verdt alt, og jeg håper at jeg kan være med på dette oftere, Wim var iallefall positivt!

Jeg vill takke de som står bak cliniccen med Wim, at dere får dette til. En utrolig bra og viktig tiltak! Det smaker på mer!