ECCO cup avdeling 3 Holte

_DSC0016ECCO CUP Reisebrev fra Ecco Cup.

Tekst og foto: Anine Mørch-Aas

_DSC0091Jeg og mamma pakket og dro nedover på onsdagen. Etter mange timer i bil kom vi fram. Vi var så heldig og få leie fam. Østli sin hestebil, noe som vi var veldig glad for. Vi var nede i 4-5 tiden. Coffee har vært super grei og reise med. Der lastet vi ut og leide i en time. Kristine og Reidar kom nedover litt senere så de kom fram på natta. Vi hadde gjort klar boksen så det var bare å sette Simba på plass og dra og få seg noe søvn.

Vi sto opp tidlig og dro og foret. Deretter leide Kristine og jeg ponniene våre en tur. Senere på dagen tok vi en tur inn til holte og spiste lunsj. Vi har det kjempegøy sammen! Kristine`s trener Anny Hilde tok fly ned til Holte for og hjelpe Kristine. Hun var så grei og si ja til å hjelpe meg å. Så vi hadde ridetime for Anny Hilde på kvelden. Coffee og Simba var fine begge to. Min pappa og min søster kom ned på kvelden. Det gjorde også moren til Kristine.

Fredag var første stevnedag. Kristine åpnet klassen kl. 12. De var veldig flinke! Jeg og Coffee startet som nr. 15 og red derfor senere på dagen. Coffee var ganske flink og vi fikk en grei runde, men i dette selskapet ble det tøft. Senere på kvelden dro vi på buffet og spiste god mat.

Lørdag var det lagprogrammet som sto for tur. Coffee og jeg startet i 9- tiden. Vi startet åpen klasse og startet derfor ikke mot de andre norske. denne dagen var Coffee også ganske flink. Kristine og Simba gjorde også en fin runde. Denne dagen var det felles middag på stevneplassen. Der ble det servert god lasagne m. salat og tilbehør. Til dessert var det sjokoladekake.

Søndag var det kur, Ellen Karina Horn startet kl 8:24. Hun red et fint kur program og gikk opp i tet. Kristine og Lerke gjorde også en god jobb. Karina endte som nr. 3 i b- finalen. Jeg og Coffee startet sent, i dag var det slutt for bensinen på både store og små. Coffee var sliten og jeg var sliten, men vi kom oss helskinnet gjennom det. Kristine, Lerke og Karina dro hjem i dag. Jeg og mamma ble over til mandag.

bilder_anine mørch

Alt i alt har dette vært en veldig lærerik og fin tur! Med masse koselige mennesker/ ponnier. Takk for turen!
Hilsen Anine og Coffee