Oslo og Akershus Rytterkrets satser på dressuren

bilde_closeuplegs1TRENING OARK har det siste året arrangert clinics med utenlandske topp dressurdommere og trenere. Disse arrangementene har blitt tatt utrolig godt i mot.

MaryDen siste som kom og holdt Clinic var Mary Robins som opprinnelig er fra New Zealand, men hun har bodd de fleste årene av sitt liv i England. Hun er internasjonal dressur-, feltritts- og paradommer i tillegg til FEI steward. Hun har også tatt den høyeste graden dressurtrener i England og har samarbeidet med Carl Hester i mange år.

Etter hennes clinic ble det spørsmål om hun kunne komme og holde treninger for kretsens ryttere. Det sa hun ja til og kommer 1-4 august for å holde sin tredje treningshelg. Hun brenner virkelig for bredden og har noe å tilføre alle. Kretsen har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger og satser på at dette vil fortsette å være et tilbud fremover også. Utrolig gøy å se fremgang hos både hester og ryttere, om de er unghest- , LC- eller middelsekvipasjer har det virkelig skjedd ting.

Pris: kr.500,- pr økt (45 minutter)

Kretsen tar fortrinnsvis inn ekvipasjer fra Oslo og Akershus, men om det er plass, kan alle være med.

Neste trening er i Lommedalen og påmelding er til wkalm@hotmail.com.