Gode resultater i Sverige

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Akon (Arkivfoto)
Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Akon (Arkivfoto)

STEVNENYTT Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Akon Askelund startet ved Norrköping International Horse Show denne helgen.

Ellen Birgitte Farbrot kunne for få uker siden fortelle at det endelig hadde løsnet for ekvipasjen, og denne helgen beviste de at de virkelig er på rett spor – til tross for noen uforutsette hendelser:

– Lørdag gikk greit – det ble dessverre noen feil,  men hesten utvikler seg stadig og jeg er veldig positiv til ham. Søndag ble en stor endring fra varme og sol til vind og regn. Kür er noe jeg elsker, men må si at med plastikkposer som fløy inn på banen under programmet og rundt om kring, så var hesten bare superflink. Vi høstet flere 9 tall og det føles godt . Det som var “bra” ble vi belønnet med gode karakterer og når vi var gode. Tailormade Akon Askelund var flink tross flyvende gjenstander!, forteller Farbrot.

Med en 7.plass i Grand Prix lørdag, til 65,894% og en 9.plass i søndagens kürfinale til 67,275%, lover dette godt for den kommende sesongen.

Mikaela Lindh/Skovlunds Mas Guapo gikk seirende ut av grand prix med 70,468, mens Caroline Bonde/Deela Mae tok seg av küren med 72,825 %.

Resultater lørdag.

Resultater søndag.