Debuterte med stil!

936304_4057355131803_1916583321_nSTEVNENYTT Ferske debutanter i LA – ponni på Ellingsrud på selveste 1.mai!

Av: Marianne B. Einarsen

Malene Broholm Nielsen og hennes nye ponni Fen He, som hun har overtatt etter Zandra Birkeland har debutert i LA i helgen. Etter kun en uke sammen med Fen He har ikke ekvipasjen, som rir for Anny Hilde Linden store ambisjoner, men de er ute etter å kvalifisere seg til landsstevner. Takket være god hjelp fra Zandra klarte de å få første kvalifikasjon med 60,7%! En svært lykkelig ekvipasjeJ

Victoria Nilsen som har ny ponni, Sir Alex var også ute på stort stevne og startet LA for første gang utenfor Blakstad. De var kjempefornøyd med runden som ble belønnet med 55%. Nå skal begge ekvipasjene ta med seg tilbakemeldingene fra dommerne og finpusse på formen til neste vårstevne.

Tusen takk til Ellingsrud rideklubb for et flott arrangement.

Resultatlister finner du her.