Seier til Kittel og Deja

Foto: http://www.patrik-kittel.eu/en/news/item/11520-deja-wins-inter-1-at-horses-and-dreams/
Foto: http://www.patrik-kittel.eu/en/news/item/11520-deja-wins-inter-1-at-horses-and-dreams/

STEVNENYTT Dagens FEI Intermediare I i Hagen, under arrengementet Horses and Dreams, ble vunnet av svenske Patrik Kittel og den 9 år gamle hoppen Deja (Silvano x Don Schufro) – og det til tross at programmet ikke satt helt som det skulle.

Onsdag innledet ekvipasjen med en andreplass, men tok torsdag førsteplassen av i alt 32 startende med 72,211%. Kittel hadde derimot lært seg feil program, noe som bød på litt vanskeligheter: – Til tross for noen vanskeligheter med å lære meg programmet, imponerte Deja nok en gang, med sin utstråling og evnen til å vise at det ikke alltid er rytteren, men hesten som viser veien i programmet. Hun var myk i hånden, fokusert og til tross for forstyrrelsen kom hun inn i programmet igjen uten problemer! Jeg er veldig stolt av henne og takknemmelig for at jeg får ri en så flott hest, skriver Kittel på sine nettsider.

Andreplassen gikk til tyske Charlott-Maria Schürmann og Burlington 14 med 72,053%.

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr. Pink tok en 26.plass med 63.868%. I morgen skal Farbrot ri Tailormade Akon.

Fullstendig resultatliste finner du her.