Team S.H. Dressage på tur!

Addington 2013 034STEVNENYTT Tre ryttere fra Follo Hestesportsklubb og S.H Dressage skal starte CDI*** i Addington siste helgen i påsken.

Astrid Rikheim og Cartier. (Foto: Privat)
Astrid Rikheim og Cartier. (Foto: Privat)

Tekst og foto: En fornøyd gjeng i England

Rytterne som skal starte er Astrid Rikheim, Amalie Magnussen og Line Østli. I tillegg har vi med oss treneren vår Siril Helljesen og hennes nye hest “Rocky”. De skal ikke starte, men skal være med og hjelpe oss og trene for Paul Fielder.

22.03 klokken 04:40 reiste vi avgårde fra Sneis. Vi satte kursen mot Danmark, hvor vi skal være i én natt. Dagen etter var det opp halv sju, for å reise videre gjennom Tyskland, Nederland og Belgia. Vi tilbrakte natten i Belgia på en veldig luftig stall… Her kom både vind og snø fra alle kanter, selv inn i stallen, men vi er veldig takknemlige for at vi fikk låne en del av stallen, og hestene hadde en god natt og fikk hvilt seg før vi skulle reise videre.

Etter natten i Belgia, gikk turen videre til Frankrike og deretter båten over til England. Vi skal bo på Hickstead og trene for Siril frem til stevnet begynner. Paul Fielder kommer ned til oss på tirsdag, så da blir det dobbelt opp med trenere for oss.

Junior Line Østli og Stall K’s Roomy. (Foto: Privat)
Junior Line Østli og Stall K’s Roomy. (Foto: Privat)
Amalia Haug Magnussen og Ravell’s Herkules. (Foto: Privat)
Amalia Haug Magnussen og Ravell’s Herkules. (Foto: Privat)
Siril Helljesen og Rocky. (Foto: Privat)
Siril Helljesen og Rocky. (Foto: Privat)