Ingrid beste norske i kürfinalen

ecco_cupECCO-CUP Søndag ble første avdeling ac ECCO-cup for ponni i Danmark avsluttet med kürfinaler, og holdt et imponerende høyt nivå. Ingrid Hagman Rimestad og Jumanji ble beste norske med en 11.plass.
Helgens stevne ble avholdt ved Sundvedt, og til tross for at dette er et nasjonalt stevne stilte tre norske ryttere til start.

I B-finalen red Lerke Nordrum og Beukenhofs Ricardo inn til 24.plass med 62,417%. Denne klassen ble vunnet av Josefine Hoffmann på Strandagers’ Bandit med 71,750%.

Fullstendig resultatliste finner du her.

I kür for kategori 1 gikk Kristine Koch Bejtrup på Dornick-Son av med seieren med 75,750%. Ingrid Hagman Rimestad og Juamni ble beste nroske ekvipasje i klassen med en 11.plass og 70,167%. Ellen Karina Horn og Truly Yours fikk en 13.plass med 66,197%.

Fullstendig resultatliste finner du her.

Formålet med Ecco-cup er å fremme den danske dressureliten innen dressursporten, slik at ekvipasjene kan forberede seg mot et internasjonalt nivå. Cupen strekker seg fra ponni kategori 2, til U25 Grand Prix, og målet er å kunne sikre en rød tråd i de unge rytternes karriere. Dette er Danmarks største rytterturnering, med over 160.000 danske kroner i premiesum, og ris over tre kvalifikasjonsstevner, samt en finale.