IPS Don Massimo kåret i Dansk Varmblods

IPS Don Massimo er nå kåret i Dansk Varmblods. (Foto: Privat)
IPS Don Massimo er nå kåret i Dansk Varmblods. (Foto: Privat)

HERNING 2013 Den norskeide hingsten IPS Don Massimo (Don Larinox Santander H x Rubinstein I) ble i går kåret i Dansk Varmblod. Hingsten ris til daglig av juniorrytter Elise Merethe Klaesson. Kåret ble også de norskoppdrettede hingstene  Tobajo Picez (Cortez x Pik Trumph) og Tailormade Diarado’s Boy (Diaradox Argentinus).

– Det er veldig stort å ri i Herning, mye publikum, stor arena, og mange hingster. Don Massimo oppførte seg supert i går, og jeg fikk vist fram hans gode kvaliteter. Det er en stor ære å få vise en hingst som Don Massimo, og selvfølgelig ekstra morsomt når han blir kåret! Nå ser vi fram mot flere dager i Herning med hingsteklasser, og gallashow, forteller en stolt rytterske fra Herning. Klaesson har kun hatt IPS Don Massimo en kort stund, og ekvipasjen var sist å se under årets AEG.

IPS Don Massimo ble ferdig kåret, og eier er Kristin Andressen.

Norskoppdrettede Tobajo Picez (Cortez x Pik Trumpf) ble også ferdig kåret. Hingstener oppdrettet av Tobajo Sporthorses ved Tormod Bakke Johnsen og ble vist av Pontus Ståhl.

Tailormade Diarado’s Boy (Diarado x Argentinu) ble også ferdig kåret. Den 4-årige hingsten eies av Tailormade Horses.

Du kan lese mer om hingstekåringen her.